Aagesen Gardiner 59 44 61 65 - Forside Gardiner

MARKISER

Monte Carlo  •  Monaco  •  Sienna  •  Milano  •  Lido  •  Napoli  •  Bologne  •  Verona  •  Parma


 

Monte Carlo

Monte Carlo er den mest eksklusive af fabers terrassemarkiser, designet i bløde og runde former. Den elegante forbom i rustfrit stål fås med endedæksler i messig, kobber eller rustfrit stål, som er med til at give Monte Carlo det flotte finish.

Armene er monteret med gastrykcylindre, der er med til at absorbere for kraftige vindstød og altid holder dugen stram. Markisen leveres standard med tunge, som fås med lige eller bølget afslutning.

Monte Carlo er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og den kan monteres på mur eller spær. Leveres kun med motor med fjernbetjening, og der er rig mulighed for tilslutning af forskellige sol- og vindstyringer.

Monte Carlo er absolut den ypperste af sin slags inden for markiser.

til toppen

 

Monaco

Monaco har en hel række tekniske fordele og finesser - for eksempel den indbyggede tagrende i forbommen og den komplet lukkede kassette, der beskytter markisearmene og dugen fuldstændigt, når markisen er kørt ind.

Markisearmene er de stærkeste inden for terrassemarkiser via en særlig konstruktion med indbyggede dobbeltfjedre og kæder. Trods alt dette er Monaco yderst velegnet, hvor pladsforholdene er små.

Monaco er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og den kan monteres på mur eller spær. Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening.

til toppen

 

Sienna

Elegante linjer, bløde former og solid teknologi kendetegner Sienna markisen. De ovalt formede arme med gastrykcylindre sikrer en altid stram og udspændt dug. Dækskærmen er monteret med børster, der rengør dugen for den værste snavs, når markisen køres ind.

Sienna med indbygget rullegardin i forbommen - rullegardinet sørger for, at du ikke bliver blændet, når solen står lavt.

Som den eneste markise i Danmark, kan Sienna desuden leveres med 3 eller 5 halogenlys - ligeledes i forbommen. Det giver et hyggeligt lys på din terrasse, når markisen er kørt ud - og en smuk facadebelysning, når markisen er kørt ind.

Sienna Skylife - markisen med det karakteristiske knæk på midten af forbommen - dette bevirker en større frihøjde under markisen samt at regnvandet altid kan løbe af dugen, selv ved større regnbyger.

Sianna er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og den kan monteres på mur eller spær. Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening. Sienna kan endvidere udbygges med vindvogter, samlet sol- og vindvogter eller timer.

til toppen

 

Milano

Milano er opbygget i en let og enkel konstruktion, som fås med eller uden dækskærm. Armene er udført i aluminium med dobbelte stålwirer, der passer godt til det lette udtryk.

Milano er en meget kompakt markise, og er derfor yderst velegnet hvor pladsforholdene er små. Trods den kompakte konstruktion er der alligevel blevet plads til at indbygge en tagrende i forbommen, der sørger for at lede vandet ud i begge sider.

Er markisen rullet ind i våd eller fugtig tilstand, er dette ikke noget problem. Der er boret huller på undersiden af kassetteprofilet, så evt. vand ikke samles deri, men ledes fra markisen.

Milano med kassette er velegnet til montering frit såvel som under udhæng, og uden kassette under udhæng. Den kan monteres på mur eller spær. Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening.

til toppen

 

Lido

Lido markisen er en meget traditionel markise med en enkel konstruktion. Det er en robust og vejrbestandig markise med arme i aluminium og en kraftig stålkæde.

Trods den enkle konstruktion sikrer det kraftige bære- og dugrør, at markisen ved blæst ikke vrider sig.

Denne markise leveres som standard uden dækskærm. Dette kan dog tilvælges for at beskyttelse af markisen, når den ikke er i brug.

Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening.

til toppen

 

 

Napoli

Napoli er en faldarmsmarkise, opbygget i lakeret aluminium, som passer godt ind i enhver boligstil. Faldarmsmarkisen monteres over dit vindue, og markisens arme monteres langs vinduets karm. Markisens enkle design er med tilat fuldende vinduets helhedsindtryk. Armene med de solide gastrykcylindre er utrolig modstandsdygtige over for det skiftende danske vejr.

Den lukkede kassette - som fås i enten en rund eller firkantet udførelse - beskytter markisedugen og forlænger derved markisens levetid.

Napoli vinduesmarkise er den ideelle løsning til beskyttelse af møblr, gardiner og gulve mod sollysets ødelæggende stråler.

Napoli er velegnet til montering på karmtræ eller murværk. Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening.

til toppen

 

Bologne

Bologne er en elegant vinduesmarkise, opbygget i en holdbar konstruktion, som gør markisen robust og særdeles vejbestandig.

Bologne monteres nemt på de fleste udestuer (lodret), vinduer og døre - man skal dog være særligt opmærksom på udadgående vinduer og døre.

Sidestyrene er med indbyggede elastiske bændler, som sikrer en altid udspændt dug og forbom, når markisen er kørt helt ud.

Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening.

til toppen

 

Verona

Verona er en elegant udestuemarkise, opbygget i en holdbar konstruktion, som gør markisen robust og særdeles vejrbestandig.

Verona monteres nemt på de fleste udestuer (vandret eller skrå) - man skal dog være særlig opmærksom på udadgående vinduer.

Sidestyrene er med indbyggede elastiske bændler, som sikrer en altid udspændt dug og forbom, når markisen er kørt helt ud.

 Leveres med enten drejestang eller motor med fjernbetjening.

til toppen

 

Parma

Parma er en manuel betjent sidemarkise udført i aluminium. Den er opbygget i en holdbar konstruktion, som gør markisen robust og særdeles vejrbestandig.

Parma er særdeles velegnet ved lavtstående sol, som afskærmning for let vind samt nysgerrige blikke.

Parma monteres på væggen og kan derefter udtrækkes til befæstigelse på enten væg eller stolpe.

til toppen

Forside